Wandelroutes in de prachtige natuur

Taverne – Restaurant Beekveld - Toerisme

Taverne-Restaurant Beekveld is gelegen in de landschappelijke en historisch waardevolle vallei van het kanaal Mechelen-Leuven. Het zuivere water biedt het kanaal en zijn omgeving een uitgebreid fauna- en florabestand. Diverse uitgetekende wandelroutes in Tildonk en omgeving leiden u langs de mooiste plekjes waar het heerlijk ontspannen is.

Fiets- en boottochten

Of mag het ook iets meer zijn voor u? Dan kunt u alvast een van de georganiseerde fiets- en/of boottochten door deze groene omgeving. Zeker een goede tip voor een sportief dagje uit! Via www.fietsoplaadpunten.be trekt u met de elektrische fiets door Vlaanderen naar Beekveld. En na een goed gevulde dag is het in Taverne-Restaurant Beekveld heerlijk uittafelen. Nabeschouwingen zijn immers lekkerder in goed gezelschap. Ons uitgebreid aanbod komt dan zowel de kleine als de grote hongers tegemoet.

Contacteer ons gerust

Voor meer toeristische activiteiten kunt u altijd terecht bij haacht.be en scaldisnet.be. Of u kunt even contact opnemen met Taverne-Restaurant Beekveld in Tildonk.


BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE EVENEMENTEN, MENU of ANDERE SPECIALITEITEN.
SCHRIJF U HIERONDER IN OP ONZE NIEUWSBRIEF