Suggesties

 

Van 14 tot 18 februari 

 

 

   
   
   
   
   

Suggesties 

   
Witloofsoepje met grijze garnalen en mimosa  €12.50

Vissoep speciale met rouille en looktoast                                                                                                                                                 

€18,00

6 oesters (Franse creuses)      €16.00
Najaarsslaatje met gegrilde geitenkaasjes in een spekjasje €17,00

 Ambachtelijke gerookte zalm uit Korbeek-Lo                                                                                                                                          €17.50

 Carpaccio van rundshaas met crème van ganzenlever                                                                              

Tartaar van forel ,rucolamayonaise en gemarineerde champignons                                         

 

 €17.00

€17.00

 

                                                                                                                                  

  

 

***

 

 Entecôte Simmental (300gr) saus naar keuze 

 

€29.00

In hoeveboter gebakken sliptongetjes, fris slaatje, en remouladesaus 

€25,00

 

 Stoofpotje van skreifilet en schelpjes   €26.00
Raviolini met gebakken scampis, Tika  Masalasaus, brocollini €24.00

Rode curry met groenten en zeeduivel

Gevulde parelhoenfilet met pistaches; fine champagnesaus, krokante groentjes / gratin met eekhoorntjesbrood

€28.00

€26.00

   
 Op lage temperatuur gebakken varkenswangetjes "Vigneronne" €23.00
   

Steak Stroganoff, steppegras 

€24.00

                                                                                                

***

Huisgemaakte soesjes met vanille-ijs en chocoladesaus €8,50
Crème Brulée met speculaas-ijs €8,50

Rabarbercrumble met aardbeienmoes & citroensorbet

Chocolademoelleux met een bolletje vanille-ijs

€8,50

€8,50

Tiramisu met Baileys  

 

€8.50

 

 

Back to Top